Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SEREMA - 7.sayfa

sevgili kanatlı dostları; serema cinsi tavuk-horoz la ilgilenenler için bu konuda her tür bilgimi paylaşacağım.

img

mediko

20 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn ömer bey; kimseyi aracı falan yapmadım. söylemek istedğim bir şey olursa direk söyleyecek cesaretim var. bu arada size karşı herhengi bir söz söylemediğim beni neden tehtit ettiğinizi anlayamadım. sizinle hiçbir polimiğe girmediğim halde neden bu yazıyı yazdınız ? ama burada bana hakaret edenler oldu bu da onların nasıl insanlar olduğunu anladım ve yeteri kadar tanıdım burada. hiç bir tehtidinde altında kalacak adam değilim.

img

mediko

20 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

buyurun gelin sayın baylar sizden mi korkacağım. hayatım boyunca kelle koltukta çalıştım ve yaşadım. benden yana sorun yok.. ağırlarım herkezi.

img

mediko

20 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

serdar bey msn adresnizi ekledim inş en kısa zamanda grşz SAYGILAR..

img

supernova

14 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yeter yaa bu ne yaa Koca Koca adamlar bilmem ne yarışına girmiş, ne oldu ya hani kardeşlik dostluk İNSANLIK illa ki aynı sitelerden mi olmak lazım saygı için edep için ,insalığımız bize her yerde lazım. HERKESİ sakinliğe METANETLİ olmaya ve BEYEFENDİ OLMAYA davet ediyorum...

img

mogli

18 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuh diyorum başka bişey demiyorum.bu hepsi evcil harbiden bombok bi siteymiş.çünkü hala bu tartışma burda uzayıp gidiyor ve buna bi dur diyen yok bu ne biçim bi site kardeşim artık bu siteyi açmıyorum ilanlarına bakmıyorum ilanda vermiyorum.sremalarınız da kavganızda kabadayılığınızda sizin olsun bizde huzur içinde hayvanlarımıza bakalım.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Niye silsinlerki,yada niye engellesinler,bi anket olsa yılın konusu seçilebilir.Siz hiç bu sitede, bu kadar kısa sürede, bu kadar çok okunup,mesaj yazılan konu gördünüz mü? Hepsievcil bunu başarı olarak görüyor sanırım.

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

maori, zibritçi, mogli ve karakus arkadaşlara katılıyorum. çok ayıp olmuş mediko arkadaşımıza

img

ördekçifliği

15 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Serama hakkında bilgilerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ